Het laatste nieuws

Zaterdag 26 oktober rommelmarkt Pokkershutte IJzevoorde van 10.00 tot 14.00.
De tweejaarlijkse rommelmarkt in de Pokkershutte in IJzevoorde vindt dit najaar op zaterdag 26 oktober plaats. Er vindt verkoop plaats van  boeken en allerhande tweedehands spullen. Voor informatie kunt u contact opnemen met Lies Ankersmit, tel. 06-13235286.

Een mooie Match.
Voor de ruimte van Spindo heeft zich binnen een week nadat de ruimte op de website is geplaatst alweer een nieuwe huurder gemeld. Spindo blij en mooi om te zien dat de website goed werkt.  

Verhuur binnensportaccommodaties nu online
De gemeente Doetinchem verhuurt diverse sportvelden, culturele en vergaderzalen, gymzalen, sportzalen en sporthallen in Doetinchem. Het is mogelijk om binnensportaccommodaties online te reserveren.  

Zelf online regelen
Zowel particulieren als verenigingen kunnen gebruik maken van het systeem. Iedere bezoeker kan, zonder inloggen, de actuele beschikbaarheid bekijken. Een ingelogde gebruiker kan (eenmalig of structureel) reserveringen plaatsen, lopende reserveringen bekijken en deze wijzigen. Vaste gebruikers hebben vanaf nu ook de mogelijkheid om hun reserveringen te annuleren. Zo kunnen gebruikers de belangrijkste zaken zelf regelen, ook buiten kantoortijden. 

Meer informatie over de online verhuur kun je hier teruglezen.